Julefrokost

Julefrokost på
Sanderumgaard

Eksempel på julebuffet:

Røde og hvide sild serveret med rødløg, kapers, æg og karrysalat

Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise

Friskrøget laks med rørt peberrodscreme og dild

Tarteletter med høns i asparges

Grønkålssalat med appelsin, tyttebær og valnødder

Lune frikadeller med hjemmelavet agurkesalat

Julemedister med hjemmelavet rødkål

Flæskesteg med sprød flæskesvær

Kogte hvide kartofler

Julesovs

Blandet brød fra eget bageri og økologisk smør

Klassisk risalamande med kirsebærsauce

Minimum 30 personer
 

Pris pr. pers. inkl. øl/vand/vin under middagen

kr. 995,-

Julefrokost
Julefrokost

Kontakt konference- og eventchef Trine Lai direkte på:
trine@sanderumgaard.dk eller mobil 31 777 101

Spørgsmål?

Ønsker du svar på noget, så kontakt os endelig. Sammen finder vi en god løsning til din kommende begivenhed.

Julefrokost
Julefrokost
Julefrokost
Julefrokost